MESAJ SIMPLU, SCURT, NEGRU pe ALB

Posted: 25 mai 2012 in Comunicare, Integritate, Misiune, Spiritualitate
Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

Nu deţin sursa acestui text, dar mi s-a părut atât de simplu, scurt şi la obiect pentru vremurile în care trăim şi, nu în ultimul rând, l-am simţit ca adevărat!
Vă invit să-l citiţi şi să-l simţiţi şi voi…

DOAR DE SUPUS ATENŢIEI…
MESAJ SIMPLU, NEGRU pe ALB, SCURT şi ADEVĂRAT

Varianta PDF

În tot timpul care a trecut deja, de la facerea lumii şi până în acest moment, adevărul a existat, există şi va exista în continuare. Momentan, singurul şi cel mai simplu adevăr universal este că nu există ÎNCĂ un adevăr universal valabil pentru toţi oamenii! Aşa este şi firesc acum pentru că altfel nu am mai avea sens în această diversitate a noastră.

Multe adevăruri au fost deja înţelese de foarte mulţi dintre oamenii care au trăit şi încă trăiesc pe acest pământ. Dar, în egală măsură, aceste adevăruri nu au afost înţelese de restul oamenilor şi asta doar pentru că nu au fost de acord cu acele adevăruri, ci au ales să-şi creeze şi ei propriile adevăruri.

Tot ce este deja creat de înaintaşii noştri, de strămoşii noştri şi există în această lume este adevărat şi este adevăr… gândurile, vorbele, faptele lor… lucrurile şi obiectele fizice materiale, conceptele, tradiţiile şi egregoarele mentale, şi, nu în ultimul rând, fiinţele vii, copiii lor.

Iar noi, copiii lor, avem acces la aceste adevăruri deja create de ei. Pur şi simplu le-am moştenit şi nu putem negocia existenţa lor deoarece ele există în memoria noastră colectivă, în genele noastre.

Aici şi acum percepem aceste adevăruri moştenite ca fiind deja o infinitate, ca fiind un ocean de adevăruri. Este firesc să fie aşa şi nu trebuie privit ca fiind o problemă. Ceea ce este, doar este! Oricum, de la începutul acestei creaţii de adevăruri, tot noi ne-am creat singuri sau ne-a fost dat un mecanism extrem de simplu care ne poate şi salva:

Acest mecanism este ATENŢIA NOASTRĂ, simţurile noastre, energia noastră fizică şi mentală, este POTENŢIALUL ALEGERILOR noastre şi NU ESTE LIBERUL ARBITRU care depinde şi se foloseşte el însuşi de ATENŢIA NOASTRĂ!

În simplitatea lumii în care trăim, vă asigur şi că MECANISMUL CREAŢIEI UNUI ADEVĂR, de la cel propriu până la cel unic universal este foarte simplu:

ADEVĂRUL ESTE CREAT ATUNCI CÂND, ACORDÂND ATENŢIA NOASTRĂ ORICĂRUI TIP DE EXISTENŢĂ, de la gânduri, concepte sau vorbe nemateriale, la fapte şi lucruri materiale şi, nu în ultimul rând, la fiinţele vii, inclusiv copiii şi semenii noştri, SUNTEM DE ACORD CU EXISTENŢA ORICAREIA DINTRE ACESTEA!

Dar, ce POATE SĂ îţi ATRAGĂ ATENŢIA sunt fie gândurile tale, vorbele tale, faptele şi lucrurile tale materiale, animalele tale, fiinţa ta, copiii tăi sau fie vorbele, faptele, lucrurile, animalele, fiinţa şi copiii altui om sau grup de oameni care gândesc, vorbesc şi trăiesc similar, SIMBIOTIC, în uniune, în UNITATE.

Atunci când îţi acorzi atenţie DOAR ţie însuţi, îţi vei crea doar adevăruri PROPRI şi vei exista complet separat de restul lumii înconjurătoare şi doar vei călători prin ea, nu o vei influenţa în nici un fel, decât dacă vei lăsa ceva în urmă sau dacă vei împărtăşi şi cu alţii adevărurile tale. Nu le păstra doar în mintea ta !

Chiar dacă ÎNCĂ o faci în mod inconştient, nu din vina ta, într-o formă de SOMN AL ATENŢIEI TALE, trebuie să ştii că POŢI PARTICIPA ÎN MOD CONŞTIENT, TREZIT, la crearea adevărurilor mai mari decăt tine, la tradiţii şi egregoare comune ATUNCI CÂND ÎŢI ACORZI (CEDEZI) ATENŢIA (ENERGIA) ŞI CREAŢIEI ALTORA, a înaintaşilor sau semenilor tăi din aceste vremuri ŞI VEI FI DE ACORD CU RESPECTIVA CREAŢIE A LOR, cu egregorul lor.

De asemenea, trebuie să fim OBLIGATORIU CONŞTIENŢI de faptul că MECANISMUL ATENŢIEI NOASTRE NU SE OPREŞTE NICIODATĂ oricât vom trăi noi, chiar şi în somn (visele sunt tot o formă de acordare a atenţiei). Iar acest mecanism ne-a consumat, ne consumă şi ne va consuma în continuare energia vitală. Pur şi simplu trăim cu el, ne defineşte, suntem această atenţie, conştientă sau nu!

Dar soluţia tranziţiei de la inconştienţă la conştienţă este deja aici: trebuie doar să îţi dai seama, să realizezi evidenţa faptului că ai deja în tine un mecanism la fel de simplu, denumit „AL ŞASELEA SIMŢ” care îţi permite să decelezi formele de existenţă cu care ŞTII CĂ EŞTI DEJA DE ACORD, cu care deja rezonezi, simţindu-le vibraţia. Şi nu există decât două forme de vibraţie care pot fi recunoscute uşor, noi născându-ne cu aceste repere deja în noi, sunt parte din noi, din ADN-ul nostru:

VIBRAŢIA INIMII, a ADEVĂRULUI, a IUBIRII, a motorului VIEŢII, a TOT-ului, vibraţie care se simte ca o LINIŞTE INTERIOARĂ, ca o PACE, ca ceva FIRESC, NATURAL…

…iar, pe de altă parte,…

VIBRAŢIA MINŢII, a oscilaţiei între adevăruri, a perceperii opusurilor, a dubiilor, a paradoxurilor, vibraţie care se simte ca o NELINIŞTE, ca ceva NEFIRESC, „vibraţie” care poate fi confundată cu însăşi viaţa, dar este o formă de viaţă doar pur mentală, într-un perpetuu consum de resurse, de atenţie şi de energie, un MATRIX, o ILUZIE, o MINCIUNĂ!

Chiar dacă minţii i se va părea ceva paradoxal, ea crezând că poate căuta în continuare şi găsi un reper al frecvenţei inimii şi iubirii printre toate frecvenţele în care ea există şi „vibrează”, FRECVENŢA INIMII ESTE FRECVENŢA 0 (ZERO), a nevibraţiei, a încetării oscilaţiei mentale, a păcii.

Mintea trebuie doar să (re)cunoască simpla evidenţă a lucrurilor: pe timp de război doar se distruge, se „cucereşte”şi se fură de la unii la alţii, însă doar pe timp de pace se construieşte, se oferă gratis sau se dă la schimb valoare pe valoare, nu se minte şi nu se înşeală nimeni pe nimeni!

DAR TREZINDU-NE din acest SOMN AL ATENŢIEI va trebui de la bun început  să fim conştienţi şi că acest simplu fapt ESTE DOAR ÎNCEPUTUL construcţiei adăvărului universal. Cine nu vrea să participe poate rămâne ignorant în continuare…

ŞI este nevoie ca toţi oamenii să se acordeze pe o singură frecvenţă de vibraţie dacă VREM să ajungem la UN SINGUR adevăr universal. Nu există altă cale! Să nu ne mai amăgim sau să aşteptăm ca alţii să contribuie de la ei pentru noi! Este nevoie de contribuţia fiecăruia dintre noi.

Adevărul universal va fi şi el creat şi va exista doar atunci când ne vom acorda toţi toată atenţia şi vom fi de acord cu un singur adevăr unic… cu Dumnezeul nostru al tuturor, în funcţie de frecvenţa la care ne vom acorda!

AICI ŞI ACUM, TREZIŢI-VĂ ATENŢIA SĂ AFLAŢI…

…LA CE ACORDAŢI ATENŢIA VOASTRĂdintre gândurile,  vorbele, faptele, lucrurile, fiinţele vii, oamenii, grupurile de oameni şi egregoarele (conceptele sau tradiţiile puternice comune) care vă “atrag” atenţia pentru că acestea vă vor atrage (în mod automat) şi fiinţa exact acolo unde o veţi „lăsa” să se ducă, exact acolo veţi trăi !!!

Doar trezindu-vă atenţia pentru a vedea şi fiinţa pentru a simţi veţi putea afla cu care dintre aceste gânduri, vorbe, fapte, lucruri, fiinţe vii, oameni, grupuri de oameni şi egregoare sunteţi deja de acord în linişte şi smerenie şi acesta este şi va fi adevărul vostru şi în el trăiţi şi veţi trăi !!!

Dar nu uitaţi, vă veţi trezi atenţia şi fiinţa şi pentru a vedea, simţi şi afla cu care dintre toate acestea simţiţi că sunteţi într-o “vibraţie” continuă de nelinişte ori de câte ori le acordaţi atenţia voastră… acela va fi un neadevăr sau o minciună pentru voi !!!

AICI ŞI ACUM…

Aveţi puterea, prin neacordarea atenţiei voastre minciunilor şi neadevărurilor să nu mai continuaţi să “vibraţi” în frecvenţa neliniştii minţii (minciuna se simte ca o continuă oscilaţie sau vibraţie “nefirească” şi este foarte uşor de confundat cu vibraţia reală a vieţii, a inimii)

AICI ŞI ACUM…

Aveţi puterea să alegeţi un adevăr deja creat (din oceanul celor deja create şi existente) cu care să simţiţi că sunteţi în linişte sufletească pură (nimeni care încearcă să vă atragă sau fure atenţia să nu o poată clinti)

AICI ŞI ACUM…

Încetaţi să mai analizaţi sau judecaţi adevărurile şi alegerile altor oameni (de la cei simpli şi săraci până la cei ce-şi extind viaţa cu foarte multe posesiuni materiale). Tot ce puteţi face este să-i observaţi şi să le simţiţi vibraţia de linişte a inimii sau pe cea de nelinişte a minţii şi în funcţie de asta să alegeţi să le acordaţi atenţia voastră în continuare.

Oricum, aici şi acum contează doar cum vibraţi voi în interior, pentru că oricine poate fi iubit sau iubitor, sănătos sau bolnav, sărac sau bogat, în funcţie doar de cum vibrează în interior cu aceste concepte. SIMŢIŢI-VĂ ŞI ASCULTAŢI-VĂ !

E nevoie doar de IUBIRE şi COMPASIUNE pentru cei ce sunt şi rămân neliniştiţi orice le-aţi face, iar adevărul şi liniştea vor veni singure către ei. Iubiţi, nu judecaţi!

TOT AICI ŞI ACUM…

Aveţi şi puterea să creaţi chiar voi înşivă un NOU ADEVĂR dacă-l simţiţi în linişte sufletească, dar nu uitaţi să-l şi împărtăşiţi (gratuit) cu restul lumii… şi, cine ştie… poate deveni chiar unificator, universal! Nu contează câţi oameni vor “vibra” în nelinişte cu el, adevărul va rămâne în continuare adevărul vostru!

DACĂ SIMŢIŢI CĂ SUNTEŢI DEJA ÎN VIBRAŢIA INIMII, A
A BINELUI, A LUMINII, CONTINUAŢI ASTA!
DACĂ SIMŢIŢI O VIBRAŢIE NELINIŞTITOARE,
OPRIŢI-VĂ
ŞI  ÎNDREPTAŢI-VĂ ATENŢIA SPRE ALTCEVA,
EXPERIMENTAŢI ŞI SIMŢIŢI ORICE ALTE ADEVĂRURI
DEJA CREATE DE ALŢI SEMENI DE-AI VOŞTRI SAU
CREAŢI-VĂ VOI ÎNŞIVĂ ADEVĂRUL VOSTRU PROPRIU,
POSIBIL UNIVERSAL, TOATE ACESTEA
PÂNĂ VEŢI SIMŢI PACEA INTERIOARĂ, IUBREA!
ASTA E TOT CE NE TREBUIE NOUĂ AICI ŞI ACUM,
SĂ CREĂM SAU SĂ ALEGEM UN SINGUR ADEVĂR
CĂRUIA SĂ-I ACORDĂM ATENŢIA NOASTRĂ!

Iar în această lumină, aduceţi-vă aminte şi de Isus Hristos şi de lucrarea lui, aici, pe Pământ! Aceasta a fost şi este în continuare esenţa! Hristos a trăit, a murit a reînviat şi s-a înălţat… direct în inima voastră! El este inima voastră! Hristos a propovăduit doar iubirea, nimic mai mult, nimic mai puţin! Să ne aducem aminte doar ce este cu adevărat iubirea şi vom fi mult mai fericiţi decât suntem deja! Aceasta este calea!

PACE ŞI IUBIRE TUTUROR,
ÎN DIVERSITATEA VOASTRĂ SPRE UNITATE,
SPRE PUNCTUL SAU VIBRAŢIA ZERO A INIMII !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s