Misiune

În zilele noastre, când observăm la tot pasul dezechilibre, conflicte, boli şi răutate, ce se mai înţelege prin integritate şi stare de bine? Aşa cum înţelegem noi ordinea firească a lucrurilor din această existenţă, aici şi acum, putem afirma că este un proces de „întoarcere acasă” la armonie, echilibru, bunătate şi sănătate la trup, minte/suflet şi spirit, nu un lucru de avut sau doar un alt tip de stare, dar diferită de multe alte tipuri.

INTEGRITATEA ESTE O FORMĂ DE EXISTENŢĂ COMPLETĂ! ESTE UNA cu TOTUL… artă, frumuseţe, pasiune, iubire, conectare, creaţie, facere, lucrare, bucurie, protecţie, întrebări, cunoaştere, învăţare, adevăr, trăire, miracol, experimentare, manifestare, trezire, expansiune, evoluţie, întregire, împlinire, înălţare, zbor…

Iar dacă VOI aveţi impresii, percepţii, credinţe sau chiar certitudini INTERIOARE, false de fel, că NU SUNTEŢI FIINŢE ÎNTREGI SAU COMPLETE (viaţă, bucurie, sănătate, bunătate, echilibru, trinitate), NICI SĂ NU VĂ AŞTEPTAŢI ca ceea ce observaţi în exteriorul vostru să difere faţă de aceste impresii, percepţii sau credinţe personale.

Ieşirea luminii din interior

(R)Evoluţia Interioară

Dacă este aşa, dar VĂ DORIŢI CU ADEVĂRAT O SCHIMBARE, aceasta trebuie neapărat să îşi aibe izvorul în interiorul vostru. Iar noi, prin intermediul aceastei simple pagini pe internet, sperăm să vă putem fi de folos sau cel puţim să vă inspirăm în ACEST PROCES DE ÎNTREGIRE INTERIOARĂ, ÎN TRINITATEA VOASTRĂ… ŞI CU TRUPUL, MINTEA/SUFLETUL ŞI SPIRITUL VOSTRU!

Toate argumentele „ştiute” şi „neştiute” converg către singura concluzie şi ADEVĂR… CĂ ACEST (deloc mic) EFORT PERSONAL MERITĂ PENTRU A FI 100% CAPABILI SĂ INFLUENŢAŢI ÎN BINE ŞI LUMEA VOASTRĂ EXTERIOARĂ

ÎNTREGIREA VĂ VA AFECTA ÎN BINE absolut toate interacţiunile fizice, mentale şi emoţionale, de la cele avute cu fiinţele vii, de la oameni până la cele mai mici vietăţi, la cele avute cu materia care vă înconjoară, de la cea mai mare formă de relief sau corp ceresc, până la cel mai fin fir de praf.

Şi, de asemenea, vă mulţumim că ne sunteţi alături!

Motto

DACĂ MI-AR FI MAI BINE DE ATÂT, AR FI NEVOIE DE DOI OAMENI PENTRU ATÂTA BINE!

Comentarii
  1. Magda spune:

    Imi place mult ce spui aici. Felicitari! Cine esti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s